sâmbătă, 17 decembrie 2011

Giveaway Guban(CC-domino)

Publicat de Raluca la 05:52
Cui nu i-ar placea sa aibe o asa pereche de pantofi?
 
CC-domino ne asteapta la un superb giveaway unde putem castiga minunata pereche de pantofi din imagine. Pentru inscrieri intrati AICI. Data limita 24 decembrie 2011.
 
Sunt marca Guban iar mai jos puteti citi cateva lucruri despre acest brand romanesc de succes.

 
Va vine sa credeti ca acesti pantofi superbi sunt creati de un brand romanesc despre care am auzit si de la bunica mea? Mai exact, este vorba despre Guban, compania fondata in 1937 care a devenit o marca de prestigiu a Romaniei datorita incaltamintei de dama pe care o fabrica.
 
 
De la o mica fabrica de crema de ghete, care si-a inceput activitatea in 1937, Guban a evoluat de-a lungul timpului, iar in 1959 Guban lanseaza pe piata primul pantof de dama produs de companie. Lucrati manual in proportie de 70%, respectand cele mai inalte standarde de calitate, pantofii Guban s-au impus ca fiind incaltamintea elitei romanesti.

De curand, Guban a lansat o colectie noua de produse care se adreseaza femeilor dinamice si sofisticate, colectie ce imbina calitatile pentru care s-a facut cunoscuta marca “Guban” de-a lungul timpului cu inovatia prezentului.

Acesta colectie va este oferita online EXCLUSIV prin Ammauri Shop.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Magnetzica Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | Blogger Templates | Best Credit Card Offers